За нас

„Одисей издателство и търговия“ ЕООД е главен дистрибутор на „Издателска къща Световна библиотека“ ЕООД и в това си качество предлага продукцията й на уеб страницата https://sbbooks.eu, брандирана с нейното лого и име. Нашето дружество е изрично упълномощено да управлява този уебсайт като представителен сайт на тази издателска къща.

Марката „Световна библиотека“ е основана през 1994 г. Оттогава до днес под нея излизат книги от световни и български автори – послания на разума, извор на знание и светлина. През годините с това лого на книжния пазар се появяват класически и съвременни романи от известни писатели, книги за здравето, личностното развитие и бизнеса, илюстровани енциклопедии, детски книжки и др. Голяма част от изданията са оригинални продукти, изпълнени на световно ниво. Някои от тях са разпространени с огромен успех в партньорство с вестниците „Труд“ и „24 часа“. Поредиците, посветени на българската история, география и култура дълго време са единствени по рода си на пазара и се радват на нестихващ интерес. Техни автори и консултанти са водещи български писатели, учени, популяризатори и художници. Дело на издателството е и най-голямата и авторитетна илюстрована енциклопедия по алтернативна медицина.

Водени от любовта към книгата, ние се стремим да споделим тази своя страст с читателите като постигнем най-доброто обслужване, отлични цени и бързи доставки.

Благодарим Ви за доверието!

За нас